Poultry Business in Africa: Poultry Management & Best Practices 2nd Edition (eBook)

Poultry Business in Africa: Poultry Management & Best Practices 2nd Edition (eBook)

Peter Moore
Peter Moore
Prezzo:
€ 5,49
Compra EPUB
Prezzo:
€ 5,49
Compra EPUB

Formato

:
EPUB
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi
Lingua: Inglese
Editore: Peter Moore
Codice EAN: 9798232888688
Anno pubblicazione: 2025
Scopri QUI come leggere i tuoi eBook
Abbonati a Kobo Plus per avere accesso illimitato a migliaia di eBook

Note legali

NOTE LEGALI

a) Garanzia legale, Pagamenti, Consegne, Diritto di recesso
b) Informazioni sul prezzo
Il prezzo barrato corrisponde al prezzo di vendita al pubblico al lordo di IVA e al netto delle spese di spedizione
Il prezzo barrato dei libri italiani corrisponde al prezzo di copertina.
I libri in inglese di Libraccio sono di provenienza americana o inglese.
Libraccio riceve quotidianamente i prodotti dagli USA e dalla Gran Bretagna, pagandone i costi di importazione, spedizione in Italia ecc.
Il prezzo in EURO è fissato da Libraccio e, in alcuni casi, può discostarsi leggermente dal cambio dollaro/euro o sterlina/euro del giorno. Il prezzo che pagherai sarà quello in EURO al momento della conferma dell'ordine.
In ogni caso potrai verificare la convenienza dei nostri prezzi rispetto ad altri siti italiani e, in moltissimi casi, anche rispetto all'acquisto su siti americani o inglesi.
c) Disponibilità
I termini relativi alla disponibilità dei prodotti sono indicati nelle Condizioni generali di vendita.

Disponibilità immediata
L'articolo è immediatamente disponibile presso Libraccio e saremo in grado di procedere con la spedizione entro un giorno lavorativo.
Nota: La disponibilità prevista fa riferimento a singole disponibilità.

Disponibile in giorni o settimane (ad es. "3-5-10 giorni", "4-5 settimane" )
L'articolo sarà disponibile entro le tempistiche indicate, necessarie per ricevere l'articolo dai nostri fornitori e preparare la spedizione.
Nota: La disponibilità prevista fa riferimento a singole disponibilità.

Prenotazione libri scolastici
Il servizio ti permette di prenotare libri scolastici nuovi che risultano non disponibili al momento dell'acquisto.

Attualmente non disponibile
L'articolo sarà disponibile ma non sappiamo ancora quando. Inserisci la tua mail dalla scheda prodotto attivando il servizio Libraccio “avvisami” e sarai contattato quando sarà ordinabile.

Difficile reperibilità
Abbiamo dei problemi nel reperire il prodotto. Il fornitore non ci dà informazioni sulla sua reperibilità, ma se desideri comunque effettuare l'ordine, cercheremo di averlo nei tempi indicati. Se non sarà possibile, ti avvertiremo via e-mail e l'ordine verrà cancellato.
Chiudi

Descrizione

Poultry Business in Africa: Poultry Management and Best Practices serves as a practical guide and reference point for enthusiastic and passionate individuals like yourself who are interested in starting their own poultry business either now or in the foreseeable future. This book provides you with the required information needed to start and operate your own poultry business as an absolute beginner with little or no prior knowledge in poultry production. This book can also be of great use to existing poultry producers on the quest to get the most out of their poultry businesses by adopting proper poultry management practices and procedures detailed in this book. It seeks to simplify the whole process of poultry production and management for the ordinary small-scale poultry producer with big dreams of expansion. Poultry Business in Africa: Poultry Management and Best Practices contains in great detail the required knowledge and practical skills needed for the setup and efficient management of your commercial poultry venture. The book talks about the proper criteria for building your first poultry house, the types of equipment required to commence your poultry venture, management of your first batch of day-old chicks from brooding through to maturity stages, tackling poultry diseases and infections as they occur in the poultry house, and many more. This book also provides the opportunity to teach poultry farmhands, farm managers or caretakers on poultry management practices required to minimize risk of disease outbreaks and ensure increased productivity and improved yield of your flock. The newly revised editionof Poultry Business in Africa: Poultry Management and Best Practices includes added chapters and updated information on: · Poultry diseases and prevention; adding Coccidiosis and Fowl pox disease virus and their treatment and prevention in the poultry house, · In-depth into induced molting procedures in commercial poultry production, · Practical poultry lighting management programs and implementation of proper lighting in the poultry house, · Added chicken breeds, and many more. Inside, you will discover proven strategies for profitable poultry management, including breed selection, housing, feeding, disease control, and record keeping. With step-by-step insights tailored to African conditions, it provides the tools needed to reduce losses, increase productivity, and build a sustainable poultry business. Whether you're starting small or expanding an existing farm, this book will help you turn your passion for poultry into sustainable profits. You're at the right place if you plan to increase the productivity of your flock and increase the profitability of your commercial poultry business. This book will guide you to achieve just that. If you're ready, let's get started!